Articole

      
ro ru en    Informaţie Interviuri Articole Ştiri Retrospectivă Legături Forum  

InterviuriSMIRNOV NU A FOST ALES DE POPOR

Smirnov spune des la televizor că el a fost ales de popor. Satul nostru, Lunga, nu l-a ales pe Smirnov. În 1991, la 1 decembrie, nici nu au avut loc alegerile... »»


TRANSNISTRIA - UN DOSAR DELICAT CARE NECESITĂ MULTĂ DIPLOMAȚIE

Dialogul moldo-rus include şi partea politică a relaţiilor noastre. Dialogul moldo-rus include un bloc foarte puternic şi important... »»


„DESPRE VIITORUL MEU NU POT SPUNE NIMIC…”

Ieri, autoproclamata RMN şi-a sărbătorit 20 de ani de existenţă. În aceşti ani a crescut o nouă generaţie de cetăţeni... »»


TIRASPOLUL CUMPĂRĂ „EN-GROS” CETĂŢENI MOLDOVENI

Grigorie Polcinschi, preşedintele raionului Dubăsari: „Pensiile oferite de Tiraspol sunt mai mari, iar vârsta de pensionare mai mică”... »»


VLADIMIR SOCOR ANALIST POLITIC INTERNAŢIONAL: „RUSIA ÎNCEARCĂ SĂ INTRODUCĂ REPREZENTANŢII TIRASPOLULUI ÎN CERCUL DE DECIZII DIN CHIŞINĂU”

Dle Socor, aţi venit la Chişinău cu o misiune, şi anume, să participaţi la un simpozion. Putem să profităm de această prezenţă pentru a pune în discuţie mai multe chestiuni legate de comentariile care apar în presă, subiectele politice, economice din această campanie electorală. Am dori să vă întrebăm chestiuni importante despre situaţia geopolitică... »»